Kennel

Hit The Spot

Jordy

Jordy

Naam: Italian Iceman Van Genera Nova

Ouders: Bon Jovi v. Genera Nova x Fabulous Fenna v. Genera Nova

Geboren: 22 januari 2009   Gestorven: 24 augustus 2016

Geslacht: Reu

Kleur: Bruin op wit

BEAR: Beiderzijds horend

HD: A1

Gewicht: 34 kg

Hoogte: 60 cm

Gebit: Compleet

Jordy, alias Italian Iceman van Genera Nova kwam bij ons wonen in 2009. Opnieuw verloren we ons hart aan een bruin reutje.

Ook hij werd ingeleid in de hondensport, net als zijn voorganger Gonzo. Doordat er een mensenkind op komst was, misten we een cruciale fase in de trainingen en raakte hij niet zo ver als Gonzo. Ook ging hij enkele malen mee op show, hij vond het geweldig, en zoals steeds stond zijn staartje nooit stil. In 2011 won hij de Belgische clubshow en werd zo gekroond tot King 2011. Een prachtig moment!

Jordy was heel speels en dacht steeds te heersen over Gonzo, tot Gonzo's geduld op was en Jordy met 4 pootjes opnieuw op de grond gezet werd. Voor hem was het leven een groot feest en na de dekking van een leuk teefje vond hij dan ook dat alle reuen dat wel mochten weten. Uit dat nest kwam Isetta, onze kennelmoeder.

Je zal zien dat ik in verleden tijd spreek. Wat we nooit verwacht hadden gebeurde, in 2016 werd Jordy doodziek. Een agressieve longtumor zorgde ervoor dat we hem moesten laten inslapen. Jordy's lichaam was te ziek. Nog steeds is het verdriet en gemis erg groot.

Nadat hij stierf liet ik Jordy vereeuwigen op mijn lichaam, een tattoo. Een ster met een staartje. Dit staat symbool aan zijn eeuwige blijdschap, zoals eerder gezegd, zijn staartje kwispelde altijd.Eigenaar Carolien Vermeiren

Copyright Sylke G. & Carolien V.