Gonzo

Naam: Gonzalez

Geboren: 12 juni 2007

Geslacht: Reu

Kleur: Bruin op wit

BEAR: Beiderzijds horend

Gewicht: 32 kg

Hoogte: 63 cm

Gebit: Compleet

Gonzo alias Gonzalez is geboren in het jaar 2007, we werden op slag verliefd op dit bruine reutje, mijn eerste eigen hond. We begonnen met puppyles en van het ene kwam het andere, geraakten we in de wedstrijdklas gehoorzaamheid en behaalden we alle punten voor programma 1. Ook deed hij aan agility met mijn man Koen, hij raapte ook alle punten bij elkaar om naar graad 2 te gaan. Helaas is hij met zijn 6 jaar op vervroegd pensioen moeten gaan, hij liep een blessure op in eigen tuin.

Gonz heeft een scherp karaktertje. Hij is als het ware een brombeer. Wanneer hij niet akkoord is met hetgeen gebeurd maakt hij een brommend geluid. Ondanks dat gebrom legt hij zich steeds opnieuw neer bij wat gebeuren moet. Voor de rest is hij heel speels en altijd te vinden voor een grapje. Gekke clown!

Ondertussen merken we dat Gonzo rustiger is geworden, hij is een kranig oudje met af en toe onverklaarbaar gedrag. Staren naar muren, plots dingen stuk bijten,... . Hij zou het zelf niet toegeven, maar zijn lichaam geraakt versleten.

We hopen ondanks dat nog lang te genieten van zijn gekke kuren.Eigenaar Carolien Vermeiren

Gonzo