Puppy's 20-04-2017

Isetta

Isetta

Gem

Gem

Naam: Charmindals Mad About You

Ouders: Caldecacre Couronne under Charmindals x Italian Iceman v. Genera Nova

Geboren: 15 november 2013

Geslacht: Teef

Kleur: Zwart op wit

BAER: Beiderzijds horend

Heupen: A1

DNA - profiel: Aanwezig

Fokcertificaat: Aanwezig

Lemontest: Lemonfree

Titels: Belgisch jeugdkampioen, Belgisch kampioen, Nederlands kampioen, internationaal kampioen, amsterdam winster, beste jeugd teef Crufts 2015, 1e in klasse mid limit Crufts 2016

Naam: Christi Ormond Highly Diamond Fuji

Ouders: Christi Ormond Everest Maxima x Jiron von Schloss Thiergarten

Geboren: 19/01/2011

Geslacht: Reu

Kleur: Bruin op wit

BAER: Beiderzijds horend

Heupen: A

DNA-profiel: Aanwezig

Fokcertificaat: Aanwezig

Gebit: Volledig

Titels: Duits kampioen Club, Duits kampioen VDH

24-06-2017

De foto's van week 8. Een welgemeende bedankt aan Bo Breugelmans voor deze speciale foto's. Voor onszelf een hele leuke herinnering. Samen met onze knappe pups op de foto.

Ondertussen zijn alle pups opgehaald door hun nieuwe baasjes. Stuk voor stuk hebben ze een geweldige familie en kregen ze allen een warm onthaal. Miss Cupcake blijft even op logement, binnenkort mag zij ook naar haar nieuwe thuisje.

18-06-2017

De puppies kregen fotografe Tessa Meynen nogmaals op bezoek! Dankjewel voor de foto's van week 7. Ze zien er knap uit!


Ondertussen achter de schermen bij Hit The Spot kregen de puppies hun vaccin en werden de paspoortjes helemaal in orde gemaakt. Ook onze puppypakketjes staan klaar met veel praktische spulletjes. We maken ons met pijn in het hart klaar voor het afscheid. Toch zijn we niet getreurd, want we merken dat het voor de pups klaar zijn om naar hun nieuwe baasjes te gaan. Stuk voor stuk hebben ze allemaal hele leuke gezinnetjes in het vooruitzicht!

09-06-2017

Standfoto's van onze pups bij 6,5 week. Bedankt Bo Breugelmans voor de hulp. Het was onze eerste keer, we hopen dat jullie ze leuk vinden.

Miss Cupcake: Hit The Spot QT Queen B

Mr. Bumblebee: Hit The Spot QT Wink To Jordy

Miss Rabbit: Hit The Spot QT Pop Tha Booty

Miss Penguin: Hit The Spot QT Patootie

Mr. Panda: Hit The Spot QT Pie

Mr. Turtle: Hit The Spot QT Brownie

Miss Ice-cream: Hit The Spot QT Black Rosy

Mr. Ice-cream: Hit The Spot QT Be Groovy

Miss Frog: Hit The Spot QT Dottie

06-06-2017

Vandaag gingen we op road-trip met onze puppies. Al vroeg vertrokken we naar de dierenkliniek te Merelbeke, daar worden gehoortesten afgenomen. Een spannende dag! Het kon niet anders dan dat alle puppies hoorden, maar om zeker te zijn dat alle oortjes hoorden moesten zij de test ondergaan. Wij zijn héél erg trots, alle puppies hebben een uitstekend gehoor langs beide kanten! Ondertussen waarschuwden we de baasjes dat het niet wil zeggen dat ze flink luisteren. ;-) Nee hoor, we mogen absoluut niet klagen, de pups hebben zich uitstekend gedragen. Plasjes en kakjes gebeurden flink op het gras en niet in de auto. Ze werden ook niet wagenziek. Ze hebben immers een rit van 2,5 en de terugrit van anderhalf uur achter de rug. Flinke puppies!

01-06-2017

Hier zijn ze dan, gemaakt door Bo Breugelmans, de foto's van week 5. Opnieuw heel prachtig Bo!

29-05-2017

Via de Facebookpagina waren ze al langer te zien, de foto's van week 4. Wij zijn heel trots op de puppyfoto's door fotografe Tessa Meynen genomen. Heel veel dank vanwege het Hit The Spot team!


Ondertussen groeien de pups heel hard. Natuurlijk, want ze eten flink vlees, spelen veel en slapen als roosjes. Het warme weer is fijn, elke dag buiten en ze hebben zelfs hun eigen zwembadje. De bar named Isetta is ook nog open voor de liefhebbers. Ook zijn er al heel wat bezoekers geweest en mogen we nog heel wat bezoekers ontvangen.


Hou zeker de facebookpagina in de gaten want de volgende foto's zitten er al aan te komen. ;-)

18-05-2017

Bij deze de foto's van de puppy's wanneer ze 3 weken zijn. Staan ze weer niet knap op de foto? Grote dank weer aan Bo Breugelmans voor al het geduld en de prachtige beelden!


11-05-2017

Puppyfoto's van de pups hun 2 weken, hierbij willen wij Bo Breugelmans bedanken. Zij maakte fantastisch mooie foto's van onze kroost!

Geniet met ons mee.

01-05-2017

Onze boys en girls op een rijtje. Hun eerste mini-shoot. Stilzitten was al wat moeilijk, maar zie hier het resultaat.

23-04-2017

Geniet met ons mee.

20-04-2017

Het is zover!!! De puppies van Isetta en Gem werden geboren! 10 in het totaal waarvan de eerste doodgeboren. Dat was een meisje. Nu zijn er 5 teefjes, allen zwart waarvan 3 met kopvlek. Er zijn 4 reutjes waarvan 2 zwart en 2 leverkleurig. Moeder en puppies doen het goed. Volg op onze facebookpagina en website mee hoe goed de puppies groeien.

10-04-2017

Dag 53. Nogmaals een echo om samen met de dierenarts het aantal pups te tellen. Isetta gaf ook deze keer haar geheimen niet prijs. Het blijft spannend tot aan de geboorte!

07-04-2017

Dag 50, prachtig babybuikje! Hoeveel puppies zouden het zijn?

29-03-2017

Mooi buikje toch? Dag 41 van haar dracht.

17-03-2017

Spannend spannend, vandaag gingen we voor echo naar de dierenarts. Ons vermoeden werd bevestigd, zij is drachtig! We maakten een foto en filmpje. We kunnen niet wachten tot de kleine wondertjes er zijn, spannende tijden breken aan.

Echo

16-2-2017:

Wij kondigen met trots de dekking van Isetta met Gem aan. Alles verliep prima. We hopen dat de natuur ons een mooi nestje puppy's geeft. Duimen omhoog dus. Als alles goed gaat verwachten wij de kleintjes rond 20 april. Een knipoog voor de dierenarts die ons tijdig naar Duitsland liet vertrekken. Hieronder alvast enkele foto's.