Puppies

Een hond in huis halen moet een weloverwogen beslissing zijn waar ieder gezinslid achter staat. Wij raden aan om de rasbeschrijving goed te lezen en u voldoende te informeren omtrent het ras en zijn kenmerken. Een pup heeft behoefte aan opvoeding en aandacht, de dalmatier is daarop geen uitzondering. Bij een consequente opvoeding en voldoende beweging zal u een sterke en positieve band opbouwen met uw dalmaat.


Bij gelegenheid fokken wij een nestje, dit volgens de regels van de Koninklijke Belgische Club voor Dalmatische Honden en St-hubertus. Zorgvuldig worden de ouders geselecteerd, hierbij staan gezondheid en karakter centraal.


Onze pups worden geboren en groeien op in huis, leren zo de huishoudelijke geurtjes en geluiden kennen. Komen in contact met andere mensen, kinderen, huisdieren en laten we ze kennis maken met de grote buitenwereld. We hopen hen zo veel mogelijk goede indrukken op te laten doen in hun eerste levensmaanden. Gedurende 8 weken zijn wij met veel zorgzaamheid en liefde bezig om hen een goede start te geven. Daarna mogen de pups naar hun nieuwe baasjes. De pups verlaten ons gezond met chip, baer - test, entingen, ontworming, puppypakket en krijgen een stamboom met hun uniek stamboomnummer.


Een goede fokker is erg belangrijk, en zal u een hondenleven lang steeds bijstaan als u vragen of problemen hebt. Laat u niet verleiden tot aanschaf van een pup bij een malafide fokker. Voor deze ‘fokkers’ telt maar 1 ding: geld! Wij verafschuwen de broodfok en het financiële belang van fokkers. U moet vertrouwen hebben in de fokker waar uw pup vandaan komt. Ook is het voor ons belangrijk om vooraf kennis te maken met de toekomstige baasjes van onze pups, aan gesprekstof geen gebrek met een dalmaat in huis. We horen graag waarom spikkels uw hart gestolen hebben. Hopen we te weten te komen wat u van een hond verwacht, zodat we samen kunnen bespreken welke pup voor u de beste keuze is.


Als u interesse heeft in een pup kan u onze gegevens vinden bij contact.


Sylke & Carolien

Collage