Nieuws

18-02-2023

We hebben onze laptop nog eens onder het stof uit gehaald om onze website up to date te maken. Ondertussen is er veel gebeurd.

Onze lieve Gonzje is er niet meer... hij mocht een prachtige leeftijd van 15 jaar behalen. Hij is zachtjes ingeslapen in aanwezigheid van ons gezin. 

Enkele weken later kreeg Qinte bezoek van Roussia, een knap leverkleurig teefje uit Frankrijk. Uit deze combinatie zijn in september 2022, 9 pups geboren. 7 Meisjes, 2 jongens, allemaal leverkleurig, zonder kopvlekken, geen blauwe oogjes en BEAR +/+.

We waren dol-enthousiast over deze combinatie en besloten een reutje te nemen. Een bruinkleurig monster, genaamd Vecna! Met de komst van zijn zoon bloeide Qinte weer helemaal open. Hij had immers veel verdriet na Gonzo's dood. 

Nog niet onbelangrijk lieten we in kader van het fokken Qinte zijn hart onderzoeken, hij is DCM vrij verklaard. We vinden screenen uiterst belangrijk.

Wegens ontwikkelingen in ons privéleven, zowel bij Sylke als Carolien, hebben we onze fokplannen even on hold gezet. Er is geen nest gepland 2023 - 2024. Vaak krijgen we vele berichten via allerhande wegen en soms zijn we niet helemaal in de mogelijkheid om deze te beantwoorden. Waarvoor onze excuses.

Af en toe proberen we te werken aan onze website en jullie op de hoogte te houden van onze avonturen. Via sociale media lukken de nieuwtjes posten ons net iets sneller.

13-10-2020

Voorbije dagen zijn de pupjes naar hun nieuwe gezinnetjes gegaan die we zorgvuldig voor hen selecteerden. Wat gaat er nu een grote wereld voor hen open.

25-09-2020

Al onze 11 pups zijn beiderzijds horend!!! Wat prachtig zeg, een foutloos nest! Goed gedaan Isje en Ice! 

13-08-2020

De pupjes zijn er!!! Kijk op onze puppypagina voor meer nieuws.

22-06-2020

Er heeft een sucesvolle dekking plaatsgevonden tussen Isetta en Ice, natuurlijk moeten wij eerst de echo nog afwachten binnen een 3-tal weekjes! Kijk al vast op onze puppypagina voor meer info. Wij zijn voorzichtig in de wolken!!!

17-03-2019

Sylke en onze twee teefjes Gemma (Hit The Spot QT Patootie) en Isetta (Charmindals Mad About You) trokken naar de Schaal der Kempen in Weelde. Het was een groot succes op deze hondenshow, de keurmeester was helemaal weg van Gemma en zij behaalde de 1e plaats Uitmuntend in haar klasse. Tevens haalde zij het CAC en werd Best Of Breed. Daardoor mocht Sylke met Gemma het ras vertegenwoordigen in de erering. Daar werden zij 4de van groep 6. Ook Isetta haalde mooie resultaten, 1e plaats Uitmuntend in haar klasse en ook het ResCAC. Wij zijn heel fier. Graag willen zij ook André bedanken om Isetta uit te brengen. Een welgemeende dank je wel!

16-09-2018

Het Hit The Spot team was aanwezig op de clubshow van de KBCDH. Het werd al snel heel warm door het vroege zonnetje. Qinte (Hit The Spot QT Be Groovy) was als eerste aan de beurt, hij behaalde de 4e plaats Uitmuntend in een grote sterke jeugdklasse. Na het keuren van de reutjes was het tijd voor BBQ. Heerlijk! Na de middag vonden de keuringen van de teefjes plaats. Eerst Gemma (Hit The Spot QT Patootie), zij haalde de 3de plaats Uitmuntend in tevens een sterke jeugdklasse, daarna Isetta (Charmindals Mad About You) in de kampioensklasse een 4de plaats Uitmuntend. Sterk werk van onze spikkels! We wachten nog even af naar foto's.

Het was een leuke dag met veel gekende gezichten en ook nieuwe kennismakingen. We waren ook dolblij om Boris met haar baasje te zien!

08-09-2018

Qinte (Hit The Spot QT Be Groovy) haalde vandaag zijn gehoorzaamheidsbrevet! Hij haalde een score van 84/100.

08-07-2018

Sylke was met onze spikkels te gast op de clubshow van de NCDH. Het was een warme dag en dus zweten geblazen. De hondjes haalde ondanks de hitte wel knappe resultaten. Gemma (Hit the spot QT Patootie) haalde de tweede plaats Uitmuntend in de jeugdklasse en Isetta (Charmindals Mad About You) haalde ook de tweede plaats maar dan in de kampioensklasse. Knap gedaan meiden!

22-04-2018

20 April waren onze puppy's jarig! Dus planden we op 22 april een leuk puppyfeest voor hun eerste verjaardag samen met al hun baasjes. We spraken met iedereen af te Zouteland (Nederland). Nadat iedereen elkaar gevonden had op de parking vertrokken we voor een leuke strandwandeling. Dat viel bij de pups natuurlijk wel in goed aarde. Het was een warme dag, dus enkelen begaven zich ook in het water. 's Middags waren de pups moe gespeeld en konden baas en hond zich rustig neerzetten op het terras van de Slak om te lunchen. Na de lunch zijn we naar de andere kant van het strand op verkenning geweest.

Beelden vertellen hierbij meer dan woorden, dus geniet van de foto's van een fantastische dag.

Bedankt aan iedereen om te komen en in het bijzonder ook fotografe Tessa Meyenen om er een dagje met ons op uit te trekken om deze speciale dag vast te leggen op camera.

12-03-2018

Op vrijdag vertrokken we richting Engeland (Crufts) met Charmindals Mad About You alias Isetta. Het was een lange rit, maar zoals altijd hebben we veel te vertellen. Sprake van verveling was er dus niet. De rit is goed verlopen. Eens in het hotel zijn we even gaan ontspannen aan de bar, daarna relaxen in het zwembad en jacuzzi.Eten, een flesje wijn en vroeg gaan slapen.

Zaterdag was Isetta's dag, tijd voor de show. Het was leuk anderen weer te zien. Eerlijk toegeven, het was een lange dag, lang wachten. Maar ons geduld werd beloond in de showring. Sylke en Isetta showden de pannen van het dak en werden knap 5e in een klasse met 23 inschrijvingen!!! Héél trots! We hebben dit uiteraard weer gevierd met een heerlijk etentje en de dag afgesloten in de jacuzzi.

Zondag wilden we eigenlijk gaan wandelen in het park, maar afgelopen dagen en weken had het zo geregend dat alles heel drassig was. Gelukkig was er bij het hotel ook een tuin waar Isje kon spelen. Na een uitgebreid ontbijt zijn we nog gaan shoppen op Crufts.

Maandag zijn we na ons ontbijt terug huiswaards vertrokken, moe maar heel voldaan.

24-02-2018

30 September vorig jaar werden wij met onze hondjes uitgenodigd voor een fotoshoot voor een nieuwe modelijn van Les 3 De Chez Nous. Deze starte op Facebook vanaf Januari. Ga eens een kijkje nemen op de Facebookpagina.

07-01-2018

Het jaar is goed begonnen voor onze Hit The Spotters! Op de hondenshow te weelde behaalde Gemma de eerste plaats in de puppyklasse met Veel Belovend, ze werd ook Beste Puppy! Knap zeg! Ook mama Isetta deed het héél goed! Ze haalde een Uitmuntend in de kampioensklasse en werd Reserve Beste teef! Goed gedaan Sylke en de twee toppers!

16-12-2017

Brussels dogshow en onze Hit The Spotters waren present. Zowel Gemma als Qinte haalden een Veel Belovend, Gemma de tweede plaats bij de teven en Qinte een eerste plaats bij de reuen. Mama Isetta kwam uit in de kampioensklasse en haalde een eerste plaats Uitmuntend. Het was een gezellige show met een leuk weerzien van vrienden en kennissen. Tevens werd dit voor ons de laatste show van 2017, op naar een nieuw jaar.

18-11-2017

Vandaag stond de show in Kortrijk op het programma. Het was een succesvolle dag voor ons Hit The Spotteam. Gemma haalde de tweede plaats met Veel Belovend, Qinte werd Beste Puppy en Isetta haalde de titel Best Of Breed binnen! In de erering werd Isetta tweede beste in de groep! Knap gedaan Isje en Sylke!!!

29-10-2017

Vandaag gingen we op show in Leuven, puppy's Gemma en Qinte waren mee voor de Lovaniumtrofee. Wederom deden zij het goed, Sylke behaalde met Gemma de 1ste plaats met Veel Belovend, ik haalde met Qinte ook de 1ste plaats maar dan bij de reuen met Veel Belovend. De twee Hit The Spotters duelleerden in de ring voor Beste Puppy. Leuk om onze kennel op deze manier te vertegenwoordigen, samen genoten we van het moment. Qinte haalde deze keer de titel van Beste Puppy binnen.

17-09-2017

Op 17 september vond de Clubshow van de KBCDH plaats. Isetta, Qinte en Gemma waren ingeschreven voor deze show. Eerst was Qinte aan de beurt. Hij haalde 3de plaats met Belovend. Dan was het de beurt aan Gemma. Zij haalde ook een 3de plaats, dit met Veel Belovend.

Isetta zou pas na de pauze gekeurd worden. Ondertussen konden we genieten van een heerlijke BBQ. De zon was in tussentijd ook volop van de partij. Zalig!

Na de pauze was het de beurt aan Isje. Zij won de sterke kampioensklasse! Een prachtige podiumplaats! Ook won zij het ReserveCAC! Knap gedaan! Wij zijn echt heel trots!

19 en 20-08-2017

Mechelen dogshow. Eerste binnenshow voor onze pups Gemma en Qinte, ook Isetta was van de partij. Het koffer van onze auto was weer een heuse speelplaats. Dat resulteerde wel dat ze zich op show weer voortreffelijk gedroegen. Gemma haalde in haar klasse 2 Veel Belovend, Qinte in zijn klasse 1 Veel Belovend en Isje haalde in de kampioensklasse de 4de plaats met Uitmuntend.


Op zondag was Gemma opnieuw van de partij in Mechelen, zij haalde ook nu 2 Veel Belovend.

13-08-2017

We gingen met onze puppies Qinte en Gemma naar de Jonge honden- en veteranendag te Aalst. Het was hun eerste echte show. Nadat ze in de auto bijna hele rit met elkaar speelden, waren ze natuurlijk zeer rustig in hun bench. Zowel Gemma als Qinte lieten zich goed handlen. Gemma kreeg 1 Veel Belovend en Qinte ook. Qinte werd Beste Baby en werd daarna Beste In Show. We konden het amper geloven. Wat zijn wij trots op onze puppies!!!

30-07-2017

Op zondag 30 juli was het Spotty funday georganiseerd door de Belgische Dalmatiërclub. Deze dag bestond uit een minishow voor jonge honden en gedurende de dag werden er ook nog spelletjes gespeeld. 8 van onze 9 pups waren aanwezig, we waren heel blij om ze allemaal terug te zien! Wat groeien ze goed! Terwijl de pups speelden in een puppyren konden alle baasjes bij praten.

Hugo 'Hit The Spot QT Brownie' werd van ons nest tot mooiste gekroond door de keurmeester. Voor ons zijn ze immers allemaal mooi! De baasjes deden allemaal hun best om ze zo goed mogelijk voor te brengen.

Mama Isetta mocht met al haar puppies de ring in en werd benoemd tot supermama!

Het was een superleuke dag en we willen graag de baasjes bedanken voor hun grote opkomst.

Foto's volgen later nog, neem dus af en toe maar eens een kijkje.

28-06-2017

De puppies van ons nestje zijn op één na allemaal naar hun nieuwe familie. We wensen de gezinnetjes veel plezier met hun nieuwe maatje. Dat ze allemaal een gouden mandje kregen zijn we wel zeker van.

Zelf zijn we blij aan te kondigen dat Hit The Spot QT Patootie 'Gemma' en QT Be Groovy 'Qinte' onze kennel mee gaan vertegenwoordigen. Gemma woont bij Sylke, Qinte bij Carolien. Ook Hit The Spot QT Pop Tha Booty 'Willow' zal deel uit maken van onze kennel, zij woont bij Bo Breugelmans. We voegden hen bij onder de knop 'onze honden'. Kom vooral komende dagen en weken eens terug kijken, hun pagina zal geleidelijk aan opgebouwd worden met recente info en foto's.

20-04-2017

Joepie!!! De puppies zijn er!!! Kijk regelmatig eens op de puppiepagina voor een update.

Al onze puppies zijn gereserveerd.

17-03-2017

Vandaag gingen we met Isetta naar de dierenarts, daar bleek uit de echo dat zij drachtig is! Wat zijn we blij! Vol spanning tellen we nu af tot we de kleine puppies kunnen verwelkomen. Kijk op volgende pagina voor een filmpje en foto van de echo.

15-03-2017:

Fotogenieke Isetta en Tessa zijn als vuurwerk! Geniet mee met enkele foto's die Tessa maakte tijdens een fotoshoot. Knap werk!

11-03-2017:

Isetta's nestzus Charmindals Pussy Galore werd 4e beste van een sterke klasse teven op Crufts 2017. Goed gedaan Matthew Cooper, haar fokker en ook eigenaar. Bedankt Elizabeth Sampson voor de foto.

16-02-2017:

Bij deze kondigen wij met trots de dekking van Isetta met Gem aan! Alles ging prima. Duimen omhoog dat alles goed mag verlopen. We kijken uit naar de echo. Kijk bij de pagina van onze puppyplanning 2017 voor foto's.

Hiep hiep hoera!!! Onze website is online!!! Aan de Engelstalige en Franstalige versie wordt volop gewerkt.