Kennel

Hit The Spot

Nieuws

07-01-2018

Het jaar is goed begonnen voor onze Hit The Spotters! Op de hondenshow te weelde behaalde Gemma de eerste plaats in de puppyklasse met Veel Belovend, ze werd ook Beste Puppy! Knap zeg! Ook mama Isetta deed het héél goed! Ze haalde een Uitmuntend in de kampioensklasse en werd Reserve Beste teef! Goed gedaan Sylke en de twee toppers!

16-12-2017

Brussels dogshow en onze Hit The Spotters waren present. Zowel Gemma als Qinte haalden een Veel Belovend, Gemma de tweede plaats bij de teven en Qinte een eerste plaats bij de reuen. Mama Isetta kwam uit in de kampioensklasse en haalde een eerste plaats Uitmuntend. Het was een gezellige show met een leuk weerzien van vrienden en kennissen. Tevens werd dit voor ons de laatste show van 2017, op naar een nieuw jaar.

18-11-2017

Vandaag stond de show in Kortrijk op het programma. Het was een succesvolle dag voor ons Hit The Spotteam. Gemma haalde de tweede plaats met Veel Belovend, Qinte werd Beste Puppy en Isetta haalde de titel Best Of Breed binnen! In de erering werd Isetta tweede beste in de groep! Knap gedaan Isje en Sylke!!!

29-10-2017

Vandaag gingen we op show in Leuven, puppy's Gemma en Qinte waren mee voor de Lovaniumtrofee. Wederom deden zij het goed, Sylke behaalde met Gemma de 1ste plaats met Veel Belovend, ik haalde met Qinte ook de 1ste plaats maar dan bij de reuen met Veel Belovend. De twee Hit The Spotters duelleerden in de ring voor Beste Puppy. Leuk om onze kennel op deze manier te vertegenwoordigen, samen genoten we van het moment. Qinte haalde deze keer de titel van Beste Puppy binnen.

17-09-2017

Op 17 september vond de Clubshow van de KBCDH plaats. Isetta, Qinte en Gemma waren ingeschreven voor deze show. Eerst was Qinte aan de beurt. Hij haalde 3de plaats met Belovend. Dan was het de beurt aan Gemma. Zij haalde ook een 3de plaats, dit met Veel Belovend.

Isetta zou pas na de pauze gekeurd worden. Ondertussen konden we genieten van een heerlijke BBQ. De zon was in tussentijd ook volop van de partij. Zalig!

Na de pauze was het de beurt aan Isje. Zij won de sterke kampioensklasse! Een prachtige podiumplaats! Ook won zij het ReserveCAC! Knap gedaan! Wij zijn echt heel trots!

19 en 20-08-2017

Mechelen dogshow. Eerste binnenshow voor onze pups Gemma en Qinte, ook Isetta was van de partij. Het koffer van onze auto was weer een heuse speelplaats. Dat resulteerde wel dat ze zich op show weer voortreffelijk gedroegen. Gemma haalde in haar klasse 2 Veel Belovend, Qinte in zijn klasse 1 Veel Belovend en Isje haalde in de kampioensklasse de 4de plaats met Uitmuntend.

 

Op zondag was Gemma opnieuw van de partij in Mechelen, zij haalde ook nu 2 Veel Belovend.

13-08-2017

We gingen met onze puppies Qinte en Gemma naar de Jonge honden- en veteranendag te Aalst. Het was hun eerste echte show. Nadat ze in de auto bijna hele rit met elkaar speelden, waren ze natuurlijk zeer rustig in hun bench. Zowel Gemma als Qinte lieten zich goed handlen. Gemma kreeg 1 Veel Belovend en Qinte ook. Qinte werd Beste Baby en werd daarna Beste In Show. We konden het amper geloven. Wat zijn wij trots op onze puppies!!!

30-07-2017

Op zondag 30 juli was het Spotty funday georganiseerd door de Belgische Dalmatiërclub. Deze dag bestond uit een minishow voor jonge honden en gedurende de dag werden er ook nog spelletjes gespeeld. 8 van onze 9 pups waren aanwezig, we waren heel blij om ze allemaal terug te zien! Wat groeien ze goed! Terwijl de pups speelden in een puppyren konden alle baasjes bij praten.

Hugo 'Hit The Spot QT Brownie' werd van ons nest tot mooiste gekroond door de keurmeester. Voor ons zijn ze immers allemaal mooi! De baasjes deden allemaal hun best om ze zo goed mogelijk voor te brengen.

Mama Isetta mocht met al haar puppies de ring in en werd benoemd tot supermama!

Het was een superleuke dag en we willen graag de baasjes bedanken voor hun grote opkomst.

Foto's volgen later nog, neem dus af en toe maar eens een kijkje.

28-06-2017

De puppies van ons nestje zijn op één na allemaal naar hun nieuwe familie. We wensen de gezinnetjes veel plezier met hun nieuwe maatje. Dat ze allemaal een gouden mandje kregen zijn we wel zeker van.

Zelf zijn we blij aan te kondigen dat Hit The Spot QT Patootie 'Gemma' en QT Be Groovy 'Qinte' onze kennel mee gaan vertegenwoordigen. Gemma woont bij Sylke, Qinte bij Carolien. Ook Hit The Spot QT Pop Tha Booty 'Willow' zal deel uit maken van onze kennel, zij woont bij Bo Breugelmans. We voegden hen bij onder de knop 'onze honden'. Kom vooral komende dagen en weken eens terug kijken, hun pagina zal geleidelijk aan opgebouwd worden met recente info en foto's.

20-04-2017

Joepie!!! De puppies zijn er!!! Kijk regelmatig eens op de puppiepagina voor een update.

Al onze puppies zijn gereserveerd.

17-03-2017

Vandaag gingen we met Isetta naar de dierenarts, daar bleek uit de echo dat zij drachtig is! Wat zijn we blij! Vol spanning tellen we nu af tot we de kleine puppies kunnen verwelkomen. Kijk op volgende pagina voor een filmpje en foto van de echo.

15-03-2017:

Fotogenieke Isetta en Tessa zijn als vuurwerk! Geniet mee met enkele foto's die Tessa maakte tijdens een fotoshoot. Knap werk!

11-03-2017:

Isetta's nestzus Charmindals Pussy Galore werd 4e beste van een sterke klasse teven op Crufts 2017. Goed gedaan Matthew Cooper, haar fokker en ook eigenaar. Bedankt Elizabeth Sampson voor de foto.

16-02-2017:

Bij deze kondigen wij met trots de dekking van Isetta met Gem aan! Alles ging prima. Duimen omhoog dat alles goed mag verlopen. We kijken uit naar de echo. Kijk bij de pagina van onze puppyplanning 2017 voor foto's.

Hiep hiep hoera!!! Onze website is online!!! Aan de Engelstalige en Franstalige versie wordt volop gewerkt.

Copyright Sylke G. & Carolien V.